Privatlivspolitik

Vi værner om dine personlige oplysninger, det ved vi også at du selv gør. Læs vores privatlivspolitik, for at få yderligere oplysninger om, hvordan Jammerbugt Kommune behandler og beskytter dine personlige oplysninger. Alle personlige oplysninger der gives til Jammerbugt kommune gennem vores hjemmeside og gennem andre kanaler vil blive behandlet med fortrolighed

 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personlige data. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

 

Privatlivspolitik

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række oplysninger. Det sker fx ved almindelig tilgang til oplysninger, eller når du indtaster informationer ved brug af vores services.

Formål

Jammerbugt Kommune behandler dine oplysninger i forbindelse med vores virke som offentlig myndighed og de opgaver som vi har fået pålagt og er retsligt forpligtet til at udføre.

Periode for opbevaring

Dine oplysninger opbevares kun i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen. Vi sletter oplysningerne, så snart de ikke er nødvendige mere. Det er ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår oplysningerne slettes, da dette afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for behandlingen.

Behandlingssikkerhed

Vi har implementeret en række tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der skal hjælpe med at sikre, at dine personlige data er beskyttet hos os. Dette indebærer beskyttelse mod, at dine oplysninger på utilsigtet eller uautoriseret vis går tabt, bliver slettet, offentliggjort, ændret eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven.

Videregivelse af oplysninger

Vi videregiver kun dine personlige oplysninger i forbindelse med vores virke som offentlig myndighed og som en del af din sagsbehandling, eksempelvis hvis vi er forpligtet til at samarbejde med andre myndigheder som led i sagsbehandling.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Dine rettigheder

Du har ret til at bede om indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse imod, at dine oplysninger behandles eller bede om at begrænse behandlingen af dine oplysninger. Hvis dine oplysninger er ukorrekte eller misvisende, kan du bede om at få dem rettet eller slettet. Såfremt du har givet samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Henvendelse herom skal ske til Jammerbugt Kommune, du finder vores kontaktoplysninger her. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at klage til Datatilsynet.

Indberet brud på datasikkerhed

Hvis du som borger eller virksomhed, oplever at der sker brud på datasikkerhed ift. Data som Jammerbugt Kommune indsamler og håndterer, kan du kontakte vores databeskyttelsesrådgiver (DPO) Karina Søndergaard, HjulmandKaptain, ved at trykke på nedenstående link:

Postkasse for virksomheder

Postkasse for borgere

OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.